Bejelentés


Figaro Hajstudio VIKTOR ,,az ápolt haj szakértelmet kíván,,


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

bemutatkozás

Szasztok! Gendúr Viktor vagyok.
A Figaro Hajtudio tulajdonosa.
Pár szóban magamról...
1988 junius 3-án születtem,az Általános iskolát Újlengyelben végeztem, ezután kerültem Monorra a József Attila Gimnázium humán tagozatos osztályába.
Itt nagyon hamar rájöttem hogy a későbbiekben mi is az a szakma amivel szívesen foglalkoznék.
Ez a Fodrászat volt.
Ezért 2006 őszén beiratkoztam a Dabasi Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolába, ahol megkezdtem tanulmányaimat.
Szerencsémre Vincze Zoltánné ( Éva néni),és Somorjai Gáborné (Sominéni) már a kezdetektől szorgalmazták azt, hogy minnél több versenyen induljak.
Így kiskunfélegyházától , miskolcon át békéscsabáig számos versenyen megfordultam.
Ezeken a versenyeken kívül még jópár internetes versenyre is jelentkeztem, mint például a hajháló nevezetű illetve a hairnet6.1
Jelentősebb helyezéseim a 2007-es Kiskunfélegyházi 4.hely, 2009-es hajháló 3.hely női fantázia frizura(ez látható a főoldalon is:-)) 2008 Kiskunfélegyháza női divat hajvágás 2.helyezés. Mostanában a hangsúlyt inkább a továbbképzésekre fektetem, de a netes versenyeken előszeretettel indulok még ma is. Itthon dolgozom, egy Újlengyel nevezetű kis faluban Pest megyében, várom az éppen kikapcsolódásra és szépülésre vágyó vendégeimet a Figaró Hajstudióban.

. .
I
UUU


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!